Generatorul de curent diesel

Care este principiul de bază al unui generator pe motorină?

Setul Generator Diesel (set generator de acționare a motorului diesel) este o mașină compactă și robustă în care energia mecanică este transformată în energie electrică.
În acest sistem, aerul este introdus în cilindru și comprimat la un raport ridicat (14: 1 la 25: 1). În timpul acestei compresiuni, aerul este încălzit la o temperatură de 700 – 900 grade. C.
O cantitate contorizată de motorină este apoi injectată în cilindru, care se aprinde spontan din cauza temperaturii ridicate a aerului comprimat. Energia de căldură este apoi transformată în energie mecanică de rotație prin configurația pistonului și a arborelui fisurat.
Un alternator este cuplat cu motorul diesel și energia cinetică a motorului este transmisă alternatorului și transformată în energie electrică. Alternatorul lucrează la legea Faraday a inducției electromagnetice. Această energie electrică este apoi alimentată la sarcină.
Un generator diesel este combinația unui motor diesel cu un generator electric (adesea alternator) pentru a genera energie electrică.

Principalele componente ale unui generator electric pot fi clasificate în linii următoare după cum urmează.
(1) Motor
(2) Alternator
(3) Sistemul de combustibil
(4) Regulator de tensiune
(5) Sisteme de răcire și evacuare
(6) Sistem de ungere
(7) Încărcător de baterie
(8) Panoul de control
(9) Ansamblu principal / cadru

Un generator diesel este setul de motoare diesel și alternator. Motorul disel este un element de avans care roteste alternatorul si alternatorul genereaza electricitate.
Mai mult motorul diesel funcționează pe principiul ciclului carnot, aerul este comprimat într-un cilindru, apoi este comprimat până la presiune ridicată, motorina este injectata în acest aer comprimat, astfel are loc acumularea, această forță energetică pentru a deplasa pistonul în pasajul cilindric, pistonul este conectat în continuare la arborele cotit. pe de altă parte, generatorul porneste pe principiul inducției electromagnetice, când un rotor cu excitatie de curent continuu este rotit, apoi cu viteză sincronă, EMF este indus în armatura statică.
Funcția principală a unui generator de energie diesel este de a transforma energia mecanică creată prin arderea motorinei în energie electrică. Un grup generator diesel este format din trei părți: motor diesel, alternator de curent alternativ și panou de control.
În interiorul generatorului diesel, aerul este introdus în cilindru și comprimat. Aerul comprimat este încălzit la o temperatură de 700 – 900 ° C. În același timp, motorina este injectată în cilindru care se arde datorită temperaturii ridicate a acestuia.
Această energie electrică este apoi alimentată la sarcină.
Generatoare fabricate de TMTL Engines-Eicher Engines sunt unul dintre cele mai preferate generatoare. Deși funcționarea unui generator este foarte complexă și necesită o funcționare lină a diferitelor componente, grupurile electrice Compact de la TMTL sunt dezvoltate folosind tehnologia germană care asigură productivitate maximă.
Generatoarele diesel sunt uneori cunoscute ca „grupuri electrice” pe care se bazează multe organizații de afaceri pentru a furniza energia electrică necesară în timpul întreruperilor, întreruperilor sau a oricărei alte întreruperi a alimentării. Există mai multe tipuri și configurații de generatoare, dar toate funcționează în primul rând la fel și au aceleași componente de bază.
Generatoarele diesel transformă energia mecanică în energie electrică și o canalizează prin cabluri de alimentare. Acest lucru poate fi inteles mai usor daca ne imaginam ca electricitatea care curge prin fire în același mod în care apa curge prin conducte. Un generator poate fi gândit ca un fel de „pompă electrică” care determină să curgă electricitatea prin fire. Nu creează și nu distruge electronii care curg prin fire. Doar face ca acesta să se deplaseze într-o manieră utilă.

Puterea motorului diesel cu o oarecare rezervă este adaptată la puterea de intrare a generatorului la puterea nominală maximă pentru funcționare continuă. Puterea maximă a motorului ar depăși cerințele pentru generator la puterea maximă pe termen scurt pentru sarcinile electrice de pornire. Datorită încărcărilor de torsiune impuse de un motor diesel, generatorul trebuie evaluat pentru utilizarea motorinei și este posibil ca motorul să fie nevoit să aibă volan cu amortizare armonică pentru a reduce duritatea producției motorului.
Generatoarele diesel sunt denumite „Set Generator Diesel” și sunt de obicei proiectate și vândute ca atare. Ieșirea poate fi cu curent continuu sau cu curent alternativ și cu un singur sau mai multe faze, la multe niveluri de tensiune standard sau personalizate ori puteri de ieșire diferite. Generatoarele pot fi staționare, portabile sau mobile.
Un generator diesel are două părți – un motor diesel și un dinamom sau alternator electric. Este similar cu un generator pe gaz, cu excepția faptului că folosește un motor mai eficient.

Motorul diesel oferă energia de rotație pentru a produce energie. Este configurat să funcționeze la o viteză constantă, astfel încât energia electrică produsă ca să aibă o frecvență (mai mult sau mai puțin) constantă, la fel ca energia electrică.
Alternatorul transformă rotația în electricitate. Deoarece este rotit la o viteză constantă, energia electrică produsă are o frecvență (mai mult sau mai puțin) constantă.
Sau poate vă întrebați cum funcționează un dinam / alternator. Dacă aceasta este intrebarea de fapt, principiul este foarte simplu – dacă un fir se mișcă într-un câmp magnetic, asta provoacă un curent electric în fir. Acesta este același principiu utilizat într-un microfon și în unele cartușe de preluare a discurilor. Unele generatoare folosesc un magnet permanent pentru câmpul magnetic, iar altele folosesc un elecromagnet, alimentat chiar de generator.
Dacă doriți într-adevăr proiectarea reală a dinamului / alternatorului, aceasta reprezinta o „întrebare de notorietate”.
Generatoarele diesel sunt mașini utile care produc energie electrică prin arderea combustibilului. Aceste mașini funcționează cu un amestec de un generator electric și un motor diesel pentru a genera energie electrică. Generatoarele diesel transformă o parte din energia substanței, conținută de combustibilul diesel, în energie mecanică. Aceasta energie mecanica roteste apoi o manivela pentru a genera electricitate.
Sarcinile electrice sunt induse din sârmă prin deplasarea acestuia printr-o zonă magnetică. În cadrul unei aplicații de generator electric, doi magneți polarizați creează de obicei aria magnetică. Un fir este apoi înfășurat pe arborele cotit al generatorului de diesel multe zile, care va fi plasat între magneți și în câmpul magnetic. O regulă generală este că un generator pe motorină va folosi 0,4 L de motorină pe kWh produs.
Dacă vă întrebați „Cum produce un generator diesel energie electrică?”, Aici acesta este răspunsul corect. Un generator electric este o mașină care transformă energia electrică primită de la o sursă externă în energie electrică ca ieșire. Este esențial să înțelegem că un generator nu „produce” energie electrică. În schimb, folosește energia mecanică care îi este furnizată pentru a forța mișcarea încărcărilor electrice prezente în firul înfășurărilor sale printr-un circuit electric extern. Acest flux de sarcini electrice constituie curentul electric de ieșire furnizat de generator. Acest mecanism poate fi înțeles, considerând generatorul ca fiind analog cu o pompă de apă, care determină curgerea apei, dar nu „produce” apa care curge prin el.
Generatorul diesel este un fel de echipament mic de generare a energiei electrice. Se referă la mașinile electrice care utilizează motorina ca combustibil și motorul diesel ca motor principal pentru a conduce generatorul pentru a genera electricitate. Unitatea este compusă în general din motor diesel, generator, cutie de control, rezervor de combustibil, baterie de pornire și control, dispozitiv de protecție, dulap de urgență și alte componente.
Poate fi utilizat pentru generarea zilnică a energiei electrice și pentru generarea de urgență în diferite gospodării, birouri, întreprinderi mici și mijlocii.

Principala aplicație a unui generator diesel:
1. Utilizarea zilnică a sursei de alimentare
În ciuda puterii reduse, generatoarele de motorină sunt utilizate pe scară largă în minele, căile ferate, șantierele de teren, întreținerea traficului rutier, fabrici, întreprinderi, spitale și alte departamente din cauza dimensiunilor mici, a flexibilității, a portabilității, a facilităților complete de susținere și de operare și întreținere ușoară.
2. Alimentare de urgență
Generatoare diesel sunt utilizate acolo unde nu sunt conectate la rețea sau ca energie de urgență atunci când eșuează rețeaua și pentru aplicații mai complexe, cum ar fi declanșarea vârfului, suportul rețelei și ieșirea rețelei. , cum ar fi insulele aflate departe de continent, zonele pastorale îndepărtate, zonele rurale, cazărmile, stațiile de lucru și stațiile de radar de pe platoul deșertului, trebuie să-și configureze propria sursă de energie.)

Un generator diesel este de obicei un motor diesel, la fel ca într-un vehicul mare, cu cât este mai mare sursa de energie mecanică, cu atât va produce mai multă energie electrică de către echipament.
· Alternatorul este partea care transformă energia mecanică în electricitate prin inducție.
· Sistemul de combustibil este una dintre principalele părți ale generatorului care furnizează energie electrică pentru a conduce întregul proces.
· Regulatorul de tensiune este destul de complex, dar este o componentă esențială a generatorului care controlează tensiunea și amperajul curentului de curent alternativ.
· Există un sistem de răcire în generator, la fel ca într-un vehicul sau orice alt echipament mecanic, motorul produce o cantitate mare de căldură, pe lângă energia mecanică. Sistemul de răcire menține această căldură și răcește generatorul pentru o performanță mai bună.
· Panoul de control, de pe care putem acționa generatorul. Controalele și ieșirile tipice includeau câteva comutatoare necesare, cum ar fi controlul de pornire și oprire, comutatorul de selecție de fază și multe altele.

Utilizarea generatoarelor de motorină este integral folosita in industria miniera. Industria minieră reprezinta o mare parte a veniturilor din Australia, iar utilizarea generatoarelor este un element foarte important în cadrul acestei industrii. Fie că este vorba de cărbune, gaz, minereu de fier sau metale prețioase, mineritul este o parte foarte importantă a modului în care funcționează țara. Generatoarele diesel reprezintă aproximativ 72% din energia utilizată pentru administrarea diferitelor fațete ale industriei miniere. Perforatoarele mari și lopăturile, precum și utilajele de excavare, toate rulează pe generatoare diesel. Multe dintre aceste generatoare se prezintă sub forma unor camioane uriașe cu roci care ajută la extragerea mineralelor și a altor obiecte și apoi la transportarea acestora.
Materialele naturale pentru a furniza energie. Este o afacere care este absolut esențială pentru succesul economiei noastre. Fără ajutorul generatoarelor diesel, slujba ar putea dura mult mai mult până la îndeplinire și ar necesita mult mai multă forță de muncă și bani pentru a funcționa eficient. Aceste generatoare pe bază de motorină oferă o mulțime de mușchi, capacitate și stabilitate. De la forajul tranșeelor ​​până la apariția rocilor, cartușarea unor cantități uriașe de materiale și extragerea unor cantități grele de cărbune, generatoarele de diesel oferă forța și capacitatea necesară pentru a duce la bun sfârșit munca. În ceea ce privește echipamentele grele și mari utilizate, generatoarele de motorină sunt încă echipamentul la alegere în industria minieră.
Generatoarele diesel sunt utilizate ca sursă fiabilă de energie. Cu toate acestea, motivul pentru care aveți nevoie de un generator diesel ar putea varia. De exemplu, într-o locație în care energia electrică este furnizată printr-o rețea de energie electrică, cum ar fi clădiri rezidențiale sau unități de fabricație, grupurile electrice sunt utilizate pentru backup de energie, în timp ce, într-un proiect de construcție sau un loc minier, unde locația nu are acces la rețeaua electrică, grupurile electrice sunt utilizate ca sursa primară de putere.
Lucrez ca proiect Încărcarea în unitatea de producție și generatorul de motorină joacă un rol esențial în caz de întrerupere, absența puterii poate împiedica operațiunile uzinei. Utilizăm un generator TMTL datorită fiabilității sale. A venit în salvarea noastră de multe ori oferindu-mi asigurarea și liniștea sufletească pentru a-mi conduce afacerea în mod eficient. Generatorul de energie de 125kva asigură funcționarea lină a instalației noastre.